HOSTEL PARADISO

Hostel Paradiso se nahaja v središču mesta Tolmin, v osrčju Julijskih Alp, v zgornji etaži bara Paradiso in je odlična izhodiščna točka za aktivno preživetje prostega časa v neokrnjeni naravi.
Sobe so preproste in zapeljive, vsa notranja oprema je obdana z lesom iz mahagonija, smreke in hrasta. V hostlu so 4 sobe s 26 ležišči, od tega so tri sobe z dvoposteljno ali štiriposteljno, največja soba pa razpolaga z 16 enoposteljnimi ležišči.

Gostom nudi prijetno domače vzdušje, vsakemu pripada garderobna omara s ključavnico. V dnevnem prostoru, v velikosti 100 m², je na razpolago televizija, knjižna omara z zbirko različne literature in raznimi DVD-ji tudi z risankami, katerih se bodo razveselili mladi nadebudneži. Za krajšanje časa so prav tako na razpolago različne družabne igre in dva računalnika. Hostel je klimatiziran in omogoča brezžični dostop do interneta.

Na naši recepciji v spodnjih prostorih bara Paradiso dobite vse potrebne informacije o okolici Tolmina, zgodovini mesta in aktivnostih, katere lahko preživite v naši dolini smaragdne reke Soče.

V ceno prenočišča je vključen zajtrk, katerega postrežemo v baru. Izjemoma je samopostrežni zajtrk, katerega pripravljamo v času visoke sezone v prostorih hostla, in je poleg samopostrežbe omogočen tudi kavomat z odlično kavo.

Hostel obratuje v času od 1.4. do 1.11. v letu.

ŽELIM REZERVIRATI

Hostel Paradiso Tolmin je član Popotniškega združenja Slovenije in Hostelling International.